Zomerconcerten brengen weer muziek in Aalsmeer

Na maanden van afwezigheid is er binnenkort weer live muziek te horen in Aalsmeer. Het Flower Art Museum, KCA, De Oude Veiling en de Historische Tuin hebben de handen ineengeslagen organiseren deze zomer enkele kleinschalige concerten.

De initiatiefnemers zullen op hun locaties een tal van activiteiten organiseren waarbij muziek in veel gevallen een belangrijke rol speelt. Veiligheid staat voorop, daarom is gekozen voor kleinschalige concerten met maximaal 30 bezoekers waarbij 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

Little Boogieboy
Het eerste concert is van een rasartiest van Kudelstaartse bodem, te weten ‘Little Boogie Boy’ Hein Meijer. Vrijdag 24 juli geeft hij samen met contrabassist Jan de Boer een intiem concert in het Flower Art Museum. Hein Meijer staat garant voor onvervalste Chicago en Mississippi blues. Al vele jaren speelt hij in binnen- en buitenland met zijn Little Boogie Boy Blues Band en met tal van Amerikaanse bluesgrootheden.

Jazztrio Jos van Beest
Jazzliefhebbers komen vrijdag 7 augustus aan hun trekken als in De Oude Veiling een optreden plaatsvindt van het Jos van Beest Trio. Pianist Jos van Beest omlijstte met zijn spel twintig jaar lang de uitzendingen van Radio Wereldomroep. Behalve in Europa is hij een graag geziene gast in de concertzalen in Japan. Zijn swingende spel is terug te horen op vijftien albums, de meeste gemaakt in samenwerking met zangeres en echtgenote Mariëlle Koeman.

Country-folk van NinaLynn
Vrijdag 28 augustus is in de Historische Tuin een concert van de talentvolle singer-songwriter NinaLynn Woerden. De Uithoornse maakt muziek die is in te delen in het Americana-genre: authentieke  country en folk in een modern jasje>NinaLynn brat vorig jaar al een demo-cd uit en is momenteel bezig met een studio-album met eigen nummers. Bij dit concert in de corridor van de Historische Tuin zingt en speelt zij samen met een speciale gast.

Voorproefje
Kaartverkoop voor de zomerconcerten zijn vanaf heden te koop á €20,– p.p. Kaarten bestellen kan via www.SKCA.nl onder ticketshop.
In het programma That’s L life op Radio Aalsmeer wordt donderdag 9 juli aandacht besteed aan het initiatief. Ook komen NinaLynn en Hein Meijer live enkele nummers spelen. De uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur, te beluisteren op radio Aalsmeer en te zien op het lokale tv-kanaal (Caiway kanaal 12, KPN/Telfort kanaal 1389).

Foto: Ninalynn | eigen foto

Gepubliceerd: 8 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×