Zomerse sportinstuiven in Aalsmeer en Kudelstaart

Een sportieve en speelse zomervakantie beleven met de sportinstuiven van Team Sportservice Aalsmeer? Dat kan, want elke donderdag zorgen docenten voor leuke sportactiviteiten in Aalsmeer en Kudelstaart. Aanmelden is niet nodig, kom langs en doe mee.

Team Sportservice Aalsmeer wil kinderen in de gemeente een leuke zomer dicht bij huis laten beleven. Met de wekelijkse sportinstuiven kunnen de kinderen van 6 t/m 12 jaar samen lekker spelen en sporten. Op het programma staan diverse activiteiten, zoals trefbal, estafette en paaltjesvoetbal. Kinderen zijn welkom voor een gratis proefles bij de sportinstuif in Aalsmeer of Kudelstaart. Daarna kost deelname € 1,50 per keer. De betaling gaat door een strippenkaart van 10 lessen aan te schaffen. Deze is ook na de zomervakantie nog geldig. Je hoeft je niet aan te melden. Kom gewoon langs, meld je aan bij de docent en sport lekker mee.

Waar?
De sportinstuif Aalsmeer is elke donderdag van 14.30 – 15.15 uur. Verzamelen bij Gymzaal de Rozen, Rozenstraat 2. In Kudelstaart is de sportinstuif  elke maandag van 16.00 – 16.45 uur op het grasveld naast de Proosdijhal, Edisonstraat 6. Beide activiteit vinden buiten plaats.

Gepubliceerd: 13 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×