Twee keer klem onder viaduct Hornweg

Weer was het raak, dit keer zelfs twee keer op één dag! Maar liefst twee vrachtwagentjes reden zich maandag 13 juli klem onder het lage viaduct op de Hornweg. Mogelijk kwam dit omdat de kruising Zwarteweg en N196 afgesloten is vanwege de aanleg van een rotonde en probeerden de chauffeurs via de Hornweg op de N201 te komen.

Om tien voor half vier zette de Aalsmeerse politie op Twitter dat de Hornweg weer tijdelijk  gestremd was. Eerst reed een bestelbus, waarvan de koeling op het dak te hoog bleek voor het viaduct. Door de banden leeg te laten lopen, was dit busje snel los. Even later was het weer raak. Een vrachtwagentje van een verhuurbedrijf bleek toch echt te hoog. De snelheid was waarschijnlijk hoog, want de huurauto kwam een flink eind, maar haalde de andere kant toch niet. De schade was enorm en de borg was de chauffeur kwijt!

Foto: Politie Aalsmeer-Uithoorn

Gepubliceerd: 13 juli 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×