'Echt Esther' over het 5G netwerk

De moderne draadloze communicatiemethoden zijn niet meer weg te denken. In deze corona tijden vallen we meer dan ooit terug op de digitale manieren van communiceren.  De 5G-frequenties zijn inmiddels verdeeld. Drie grote telecom bedrijven gaan dit netwerk eind 2020 in Nederland aanbieden.

Wat is 5G eigenlijk? Waarom hebben we behoefte aan een 5G netwerk? Is overgaan naar een netwerk met een hogere frequentie wel verstandig? Wat betekent deze stap voor onze gezondheid? Sociaal-psychologe Vera Verhalen en mesoloog Louise Nicolaï zijn donderdag te gast bij Esther Sparnaaij om hier meer  over te vertellen.

Heb jij een vraag voor Louise of Vera mail dan naar: esther@radioaalsmeer.nl .

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 31 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×