Meet-up van JobOn: samen op zoek naar werk

De meet-up van JobOn is een bijeenkomst waar je andere werkzoekenden ontmoet. Marijne Vos neemt deelnemers mee om samen een spel te maken en te spelen en zo te ontdekken wat nodig is in een bepaalde situatie om gelukkiger te zijn. Deelnemers gaan aan de slag met een onderwerp dat bijdraagt aan hoe men zichzelf positioneert op de arbeidsmarkt. Daarbij is deze bijeenkomst een ideaal startpunt voor het uitbreiden van je netwerk. Deelnemers leren elkaar kennen en wisselen tips en tricks uit voor wat betreft sollicitaties, netwerken en hun positionering op social media.

Een leerzame ochtend in de Bibliotheek in Amstelveen en de toegang is gratis! In deze meet-up onderzoeken de deelnemers samen hoe zij zich in een bepaalde loopbaansituatie meer kunnen richten op geluk: in hun huidige werk, in hun zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. Door het maken van een spel en het daarna te spelen met elkaar ontdekken deelnemers wat zij kunnen doen in een situatie om gelukkiger te zijn. “Je kunt niet de kaarten veranderen die je gedeeld krijgt, alleen de manier waarop je het spel
speelt”.

De meet-up van JobOn is op woensdag 16 september in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein van 10.30 uur tot 12.30 uur. De toegang is gratis, wel vooraf even aanmelden via www.debibliotheekamstelland.nl

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×