De Praam en Oriëntal Paradise (deels) dicht vanwege coronabesmetting

Het coronavirus blijft rondwaren op de wereld, ook in Aalsmeer. Sinds het versoepelen van de maatregelen, merken we dat het virus echt nog niet verslagen is en neemt het aantal besmettingen weer toe. Dat dit ook weer consequenties heeft voor de toch al zo hard geraakte horeca blijkt wel uit het feit dat twee horecabedrijven de deuren tijdelijk sluiten.

Zo bleek een parttime medewerkster van Oriëntal Paradise aan de Kudelstaartseweg corona te hebben en besloot de familie Jan het restaurant vanaf maandag 24 augustus uit voorzorg voorlopig te sluiten. Dit ondanks dit volgens de GGD en het RIVM niet direct noodzakelijk was. Voor de duidelijkheid: afhaal nog wel mogelijk.

De Praam
Ook sloot afgelopen zaterdag 22 augustus sloot café-restaurant de Praam haar deuren. Er heeft op 15 augustus een gast op het terras gezeten die positief is getest op corona, meldt het café op Facebook.

“Toen we dit nieuws kregen zijn wij zo snel mogelijk dicht gegaan, wij hebben hiervoor een stroomstoring gebruikt. Zo konden wij garanderen dat er niemand meer het restaurant binnen kwam en dit gaf ons ook de tijd om iedereen, die sindsdien geweest zijn, persoonlijk te kunnen benaderen. Wij hebben geprobeerd al onze gasten te bereiken maar helaas hebben wij van sommige niet de juiste gegevens en kregen we een aantal niet te pakken.”

Uit voorzorg is de Praam nu gesloten tot dat het gehele personeel zich heeft laten testen. “Tot nu toe heeft niemand symptomen, maar we nemen het zekere voor het onzekere”. De Praam hoopt woensdag alle testresultaten binnen te hebben.

Lieve gasten, Helaas hebben wij gisteren het vervelende nieuws gekregen dat er 15 augustus een gast op het terras heeft…

Geplaatst door Bar – Restaurant De Praam op Zondag 23 augustus 2020

Lieve Gasten,Helaas hebben wij vandaag 24-08-2020 te horen gekregen dat 1 van onze parttimers positief is getest op…

Geplaatst door Oriental Paradise op Maandag 24 augustus 2020

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×