Hallo Jumbo, 3x is scheepsrecht!

Voor de derde keer in korte tijd is een bezorgwagen van Jumbo erin geslaagd om zich klem te rijden onder het viaduct van de Hornweg. Dinsdag 25 augustus aan het begin van de middag was het voor de zoveelste keer weer raak.

De extra waarschuwingsborden die ruim 14 dagen geleden geplaatst zijn door de gemeente, hadden niet het gewenste waarschuwingseffect op de bestuurder van de Jumbo bezorgwagen. De borden werken naar de meeste bestuurders wél, maar dus niet voor 100%.

Vorige week woensdag zag een bestuurder van een AH bezorgauto op het laatste moment dat het niet ging passen en besloot toch maar te keren. Inmiddels is de stand Jumbo – AH op dit moment 3 – 2. Wie is de volgende?

Foto: RA viaduct fotograaf John Tesselaar

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×