Speciaal Feestweek Journaal en Pubquiz op Radio Aalsmeer TV

Houd zaterdagavond 5 september vrij!

Zaterdagavond 5 september is er een speciale uitzending op Radio Aalsmeer TV met een impressie van de Feestweek Aalsmeer, de Pramenrace, de Verlichte Botenshow en Vuur & Licht op het water van de afgelopen jaren. Dit als alternatief voor het niet doorgaan van de Feestweek van dit jaar en om toch een beetje te genieten van het moois dat Aalsmeer in september 2021 hopelijk weer te bieden heeft.

Oude beelden
Presentator Ron Leegwater zal vanaf 22.00 uur aan de hand van interviews met de verschillende organisaties en oude beelden trachten om de sfeer van de Feestweek in de huiskamers te krijgen. Een ludieke manier om een hart onder de riem te steken bij zowel de inwoners als de organisaties, want uiteindelijk mist een ieder deze tradities in september enorm vanwege het Coronavirus.

Pubquiz
Voorafgaand aan de uitzending zal er vanaf 20.00 uur ook een speciale editie van de Mark & Eric Show Pubquiz worden gehouden. Daarover later meer, maar het belooft weer een enorm spektakel te worden!

Noteer dus zaterdag 5 september alvast in de agenda. Radio Aalsmeer TV is te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv. Op dit kanaal ziet u verder een leuke mix van lokaal nieuws, een uitgebreide agenda, het weerbericht, live beelden vanaf de poel en (nostalgische) foto’s.

Gepubliceerd: 24 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×