Winactie in centrum met Aalsmeerse wuppies

De normaal zo feestelijke septembermaand staat voor de deur. Dit jaar geen grote festiviteiten in Aalsmeer, maar de creatieve ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten deze maand niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Het ‘dorp’ zal in de maand september opgefleurd worden met de Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart en er zijn allerlei leuke acties.

Aalsmeerse wuppies
Vanaf zaterdag 29 augustus ‘veroveren’ vrolijke Aalsmeerse wuppies Aalsmeer Centrum. Bijna alle ondernemers, van winkel en kapper tot horeca en notaris, geven aan hun klanten zo’n grappig wezentje weg. Bij welk product of aankoopbedrag je zo’n unieke wuppie in de Aalsmeerse kleuren krijgt, varieert per zaak.
En heb je dan zo’n bijzondere wuppie weten te bemachtigen, dan is het nog leuker om er een prijs mee te winnen. En dat is natuurlijk ook weer een Aalsmeerse prijs! Neem je wuppie of wuppies mee naar een originele plaats in Aalsmeer, je achtertuin, school, werk of gewoon thuis en zet hem leuk op de foto. Deel je foto via onze Facebook- of Instagramaccounts en maak in kans op typische Aalsmeerse uitjes.
Iedere dag in de week van 5 t/m 12 september wordt er een winnaar of zelfs winnaars getrokken die toegangskaartjes kunnen winnen voor onder andere het Flower Art Museum, Floriworld, de Historische Tuin en zwembad De Waterlelie. Je kunt ook een supclinic bij Zeilschool Aalsmeer winnen en meer.

Acties winkeliers
Veel ondernemers gaan tijdens deze feestmaand iets speciaals doen. Op de eerste zaterdag van september zou de jaarlijkse gezellige braderie georganiseerd worden in Aalsmeer Centrum en ook dit laten de winkeliers niet helemaal aan zich voorbij gaan. Zo zullen er diverse acties zijn en worden klanten verwend met kortingen en cadeautjes.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 26 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×