FloriWorld hijst Aalsmeerse vlag

Als nieuwkomer in de gemeente Aalsmeer, heeft FloriWorld gehoor gegeven aan de spontane oproep van Frank Lissenburg om de Aalsmeerse vlag te hijsen als eerbetoon aan de Aalsmeerse Feestweek die dit jaar door COVID-19 helaas niet kan doorgaan.

Dinsdag 25 augustus is de vlag gehesen bij FloriWorld in het bijzijn van Frank Lissenburg (initiator idee), Angelique en Jan Spring in ’t Veld (dochter bedenker Aalsmeerse vlag met het wapen van Aalsmeer), Mike Multi (organisatie vuur en licht) en Silvia van den Aardweg (Marketingmanager FloriWorld).

Feestelijk tintje
Tot en met 13 september 2020 wappert de Aalsmeerse vlag bij FloriWorld tegen de felgekleurde gevelbeplating die de Nederlandse tulpenvelden representeert. Om een feestelijk tintje te geven aan de periode waarin de Feestweek eigenlijk zou gaan plaatsvinden, biedt FloriWorld alle bezoekers aan de attractie leuke extra’s aan in de periode van 6 tot en met 13 september 2020.

Wuppie
Zo krijgen alle bezoekers aan de attractie een kop koffie met appeltaart gratis op vertoon van het entreebewijs van die dag én deze berichtgeving. Ook krijgen alle bezoekers een leuke attentie op vertoon van de Aalsmeerse wuppie die binnenkort kunnen worden bemachtigd in het winkelgebied Zijdstraat en Raadhuisplein.

FloriWorld waardeert de saamhorigheid in de Gemeente Aalsmeer en wil op deze manier toch een feestelijk tintje geven aan de bewoners die hun geliefde Feestweek dit jaar moeten missen.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 26 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×