Ook SPIE-radio gaat niet door

Begin mei maakte de Stichting Pramenrace in ere (SPIE) bekend dat de Pramenrace in 2020 geen doorgang kon vinden. De maatregelen die gesteld werden om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, maakten het onmogelijk een evenement met veel publiek te organiseren. Maar SPIE kwam in juni met een alternatief. Samen met Radio Aalsmeer, de lokale omroep die de Pramenrace al jaren live in de huiskamer brengt, werd een marathon radioprogramma voorbereid met onder andere een kennisquiz en opdrachten op verschillende locaties in Aalsmeer.

Nieuwe maatregelen
“Helaas zijn er afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen afgekondigd. En we weten ook niet welke maatregelen er nog meer aan zitten te komen. Daarom hebben wij het besluit moeten nemen ook SPIE Radio op de lange baan te schuiven. Wederom met pijn in ons hart”, aldus de organisatie in een brief aan alle sponsoren.

Dit betekent dat er voor 12 september 2020 dus geen programma of evenement plaats zal vinden vanuit SPIE. “Wij hopen dat iedereen zijn/haar gezonde verstand gebruikt en zich aan de maatregelen blijft houden, zodat wij volgend jaar in 2021 weer kunnen knallen, samen met, voor en door uw aanwezigheid!”

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 26 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×