Aalsmeer heeft een pindakaaswinkel

Aalsmeer heeft een echte pindakaaswinkel! Hoe leuk is dat. Wethouder Robert van Rijn ging er op bezoek en wilde graag met eigen ogen zien hoe de bevlogen Michiel Vos zijn pindakaaswinkel runt.

“Het idee begon aan de keukentafel” vertelt Michiel die de wethouder ontvangt in een t-shirt met hierop ‘de Pindabaas’. Michiel was Bioboer en groot fan van pindakaas. Daarom begon hij thuis te experimenteren met pindakaas en smaken te combineren. Na een aantal succesvolle testen besloot hij als echte pindabaas er zijn werk van te maken.

Negen winkels
Zijn eerste winkel opende hij in 2016 in Amsterdam. En de reacties waren allemaal positief. Inmiddels heeft hij 9 winkels en levert hij aan vele delicatesse winkels. Aan de Machineweg in Aalsmeer maakt hij vooral de pindakaas maar via de website www.depindakaaswinkel.nl kan iedereen ook bij hem bestellen.

Gezonde pindakaas
De gezondheid van mens en natuur staan bij de pindakaaswinkel hoog in het vaandel. Zo bestaat de pindakaas alleen uit pinda’s en een beetje kokosolie. Ook worden er geen extra suikers en zout toegevoegd. Inmiddels heeft hij 10 verschillende smaken ontwikkeld van pindakaas met kokoszeezout tot dadel kaneel en van stroopwafel tot witte chocolade.

Foto: Robert van Rijn (r) en Michiel Vos (l)

Gepubliceerd: 15 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×