Burgemeester Oude Kotte in jubileumuitzending ‘Door de Mangel’

Helaas kan door omstandigheden de jubileumuitzending van ‘Door de Mangel’ vanavond niet doorgaan. We kunnen nu nog niet zeggen wanneer de uitzending met de 300e gast in de Aalsmeerse talkshow door zal gaan. Houd daarvoor radioaalsmeer.nl, de sociale media en RA-TV in de gaten!

Sinds september 2013 ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Iedereen zijn of haar eigen verhaal dat de moeite waard is om te vertellen. Na zeven jaar ontvangt de talkshow maandag 21 september de 300e gast. Deze mijlpaal wordt gevierd met opnieuw een speciale gast. Burgemeester Gido Oude Kotte zal het lustrum luister bijzetten door in de studio aan te schuiven.

Afgelopen maandag was Daniël Harting de 299e gast. Hij werkt als HRM-medewerker bij Scheepswerf De Vries en heeft daarnaast een jachthaven aan de Uiterweg. Hij noemde zichzelf eerlijk en stabiel en bij hem is afspraak ook afspraak. De Buurter gaf als antwoord op de vraag van Ruben Spaargaren dat iets doen voor andere mensen zijn grootste droom is.

Karlo Buys
Geheel in traditie van het programma droeg ook Harting een opvolger voor. Karlo Buys moet echter een weekje wachten om als 301e gast naar de studio te komen. Buys is een van de laatste kwekers op de Uiterweg en hij kweekt vooral Illex. Harting wil graag van hem weten hoe hij de Westeinder ervaart, waar hij een aantal teelakkers heeft, en dan met name qua gebruik als recreatie, natuur, en teeltgebied.

Heb je ook een vraag voor de burgemeester of voor Karlo, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Burgemeester Gido Oude Kotte

Gepubliceerd: 14 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×