Corona-beveiligers bij FC Aalsmeer

Aalsmeer – De aangescherpte coronaregels gelden ook voor sportverenigingen. Als bezoekers zich niet aan de coronaregels houden, kan een sportclub ook een fikse boete ontvangen. Dit kan oplopen tot zo’n €4000,-, net als in de horeca. Het bestuur van FC Aalsmeer merkte de afgelopen weken dat het voor bezoekers steeds moeilijker werd zich aan de regels te houden. Groepen mensen stonden te veel, te lang, te dicht bij elkaar. De 1,5 meter werd gedurende de middag steeds minder in acht genomen.

Daarom heeft het bestuur besloten vanaf 19 september de hulp van twee beveiligers ingeroepen. “De verenging heeft beveiliging ingehuurd om alles in goede banen te leiden”, aldus de vereniging op de website. Ook loopt er afvaardiging van het bestuur rond op het sportpark. Er mogen o.a. maximaal 75 personen in de kantine en alle consumpties worden in plastic geschonken. Uiteraard blijft de 1,5 meter regel van uitermate belang.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 september 2020 om 15:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×