Daniel Harting gast #299 in ‘Door de Mangel’

Wekelijks ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Immers heeft ieder zijn of haar eigen verhaal dat de moeite waard om naar te luisteren.
Dat bewees Ruben Spaargaren ook weer afgelopen maandagavond toen hij als 298e gast plaatsnam achter de microfoon. Hij is opgegroeid op de Uiterweg en woont nog altijd bij zijn ouders in een woonark op een jachthaven. “Lekker makkelijk als je thuiskomt en je was wordt verzorgd door je moeder”, erkende de professioneel rolstoeltennisser. Ruben is in voorbereiding op de Paralympics 2012 en ondanks het coronavirus alles veranderd heeft, hoeven we ons geen zorgen te maken over zijn voorbereidingen volgens de Buurter.

Vanzelfsprekend is Ruben op zoek gegaan naar een opvolger voor de volgende uitzending. Hij heeft een van zijn sponsoren gevraagd het stokje van hem over te nemen. Daniël Harting is de eigenaar van de jachthaven waar Ruben woont. Hij wil graag weten wat Daniëls grootste droom is. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Daniël, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×