‘Intermezzo’ in teken van Felix Mendelssohn

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Het klassieke muziekprogramma ‘Intermezzo’ staat op maandag 24 september in het teken van de componist Felix Mendelssohn Bartoldy. Ook deze componist is niet oud mogen worden, net geen 39 jaar. En evenals de vorige componisten die Sem van Hest belichtte in vorige uitzendingen, met een indrukwekkend oeuvre gezien zijn korte leven. Sem weet nog niet of het de Midzomernachtsdroom wordt of een van de 13 symfonieën dan wel zijn beroemde vioolconcert in E-klein. Maar indrukwekkende radio wordt het wel op de maandagavond.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 10 september 2020 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×