Aftellen naar JSF bij ‘Young Ones’

Woensdagavond 16 september om 19.00 uur is er weer een uitzending van het jeugdprogramma ‘Young Ones’. Het is voor de Aalsmeerse Maud Noordam aftellen tot de grote nationale finale van het Junior Songfestival waarin ze met de meiden van Unity in Ahoy de sterren van de hemel moet  zingen om ons land in Polen te mogen vertegenwoordigen. Hoe ze zich hierop voorbereid en/of ze al zenuwachtig is hoor je tijdens de uitzending.

Ook komen jongerenwerkers Lizanne en Roan van Buurtwerk Aalsmeer langs om te vertellen over hun activiteiten en spreken Jonas en Stevan middelbare scholieren over hoe het nu op hun school is met alle coronamaatregelen.

Young Ones‘ hoor je om de week op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

 

Foto: Unity (eigen foto)

Gepubliceerd: 10 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×