Onmogelijk Spel in 'Verhalenderwijs'

‘Verhalenderwijs’, het verhalenprogramma voor kinderen op Radio Aalsmeer, is alweer toe aan de lezing van het laatste stuk van ‘Onmogelijk Spel’ van Marcel van Driel. Op 2 september was Van Driel in de uitzending met Charlie, de jongen die model stond voor de hoofdpersoon van dit boek, omdat ook zijn game account gehackt was. In dit verhaal hoor je hoe Charlie een Onmogelijk Spel speelt, om zijn ouders te helpen, maar dat gaat niet zonder spannende en gevaarlijke situaties.

Volgende week leest Marion Geisler ‘Lange Vingers’ van Mirjam Mous en is de schrijfster ook in de uitzending. Het boek gaat over Demi, een bange muis. Ze gruwt van spinnen en donkere ruimtes. Ze wordt al rood als iemand naar haar kíjkt en ze heeft nog nooit een hartsvriendin gehad. Tot er een nieuw meisje in haar klas komt. Hannah is juist heel anders dan Demi: ze is stoer en durft echt alles.
Verhalenderwijs’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 17.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.
Foto: Onmogelijk Spel

Gepubliceerd: 14 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×