Met 'Sem op Zaterdag' naar de jaren 50 en 60

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Het is deze maand 6 jaar dat Sem zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ presenteert bij Radio Aalsmeer en voor hem reden om terug te gaan naar het uitgangspunt van het begin, de jaren 50 en 60 met een vleugje jaren 70. Oftewel zaterdag gaan we back to the sixties met Sem.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×