De Praam en Oriëntal Paradise weer open

Dinsdag berichtten wij al dat de corona-besmettingen in Aalsmeer weer wat afnemen. Uiteraard geen garantie voor de toekomst, maar het is in ieder geval positief nieuws. Dat het aantal besmettingen niet toeneemt, komt natuurlijk omdat nog altijd veel mensen zich aan de corona-maatregelen houden, zoals: afstand houden, regelmatig handen wassen, thuis blijven bij (milde) klachten en testen.

Twee Aalsmeerse horecagelegenheden sloten onlangs (deels) hun deuren omdat er een gast of personeelslid besmet was geraakt met het virus. Door snel te handelen, de klanten te informeren en het personeel te laten testen, lijkt een verdere verspreiding voorkomen en ontstond er geen coronahaard in Aalsmeer.

Inmiddels zijn beide horecagelegenheden weer geopend: op 28 augustus opende na overleg met de GGD en de gemeente Café Restaurant De Praam de deuren weer. Twee dagen later liet Oriental Paradise weten dat hun parttimer en alle personeelsleden negatief getest zijn en dus het restaurant ook weer open kon.

Blijkt maar weer: alleen samen krijgen we corona er onder.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 2 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×