Dertig jaar Total Copy Service

Zaterdag 5 september vierden de eigenaren Dirk Box en Ria Bouwman van Total Copy Service het dertig jarig bestaan. Vanwege Covid-19 was er besloten om het lustrum op een intiemere basis te organiseren en op veilige afstand.

Het echtpaar besloot om middels een livestream uitzending via Facebook het jubileum op feestelijke wijze te vieren. Wethouder  Economische Zaken Robert van Rijn stelde een aantal vragen aan de ondernemende eigenaren. Niet alleen ‘het ontstaan’ 30 jaar geleden kwam ter sprake, maar ook het betrekken van in totaal 3 verschillende panden in Aalsmeer en hun maatschappelijke betrokkenheid. Zo richtte Ria en Dirk de oprichting van de Stichting Dag van je Leven op en maakt Ria, al jaren, deel uit van het bestuur van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer. Tot slot opende de wethouder middels één muisklik de vernieuwde TCS-webshop.

Gepubliceerd: 9 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×