Nachtelijke zoektocht in Amsterdamse Bos

Amsterdam/Aalsmeer – Vrijdagavond 18 september is in het Amsterdamse Bos en in de daarop volgende nacht een grote zoekactie geweest naar een vermiste 19-jarige jongen met verstandelijke beperking. Omstreeks 21.30 uur werd een burgernet bericht verstuurd waarin verzocht werd uit te kijken naar de jongen. Even na middernacht is het zelfde burgernet bericht nogmaals verstuurd omdat hij nog niet gevonden was.

Politie, Koninklijke Marechaussee, boswachterij en leden van het Veteranen Search Team waren ter plaatse. In het gehele Amsterdamse Bos, van Amsterdam tot aan Aalsmeer en Amstelveen, is gedurende de hele nacht naar de jongen gezocht.
Het Veteranen Search Team heeft een groot gebied nauwkeurig te voet en met bikers uitgekamd. Politie zocht te voet, vanuit auto’s en vanuit de lucht met de politiehelikopter. Ook waren zij, net als de Marechaussee, met motorrijders aanwezig. Zaterdagochtend rond 9.00 uur is de jongen uiteindelijk in goede gezondheid gevonden.
Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 19 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×