Ook de watertoren in Aalsmeerse kleuren

Zaterdagavond is de Aalsmeerse feestweek geopend die niet doorgaat. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om de bekende  jaarlijkse evenementen te organiseren. Zoals bekend maken de coronamaatregelen dat onmogelijk. Toch zijn er allerlei alternatieven verzonnen en blijkt de saamhorigheid in Aalsmeer groot. Zo bedacht Frank Lissenburg om overal in het bloemendorp de bekende rood, groen, zwarte driekleur te laten wapperen. Daar wordt flink gehoor aan gegeven. Particulieren en bedrijven laten de vlag de hele week wapperen.

Feestweek Journaal
Radio Aalsmeer-TV bracht op TV een leuk alternatief. Allereerst de bekende ‘Mark en Eric Pubquiz’ met speciale Aalsmeerse vragen. Daarna kwam het Feestweek Journaal waarin Ron Leegwater de kijker meenam naar de vele evenementen die er in deze week zouden plaatsvinden. Met beeld en geluid werd er teruggekeken naar vorige jaren. Als klap op de vuurpijl stonden de camera’s gericht op de watertoren. Ab Eigenhuis en Mike ‘Multi’ van der Laarse gaven daar het startsein voor een speciale verrassing. Zij onthulden met een lichtshow de toren van architect Hendrik Sangster in de Aalsmeerse kleuren.

De uitzending gemist? Kijk hier!

Foto: © Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 5 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×