Ook weer schijven schuiven in Rijsenhout

Nadat eerder al de Aalsmeerse sjoelclub aankondigde weer te beginnen, zullen vanaf donderdag 10 september de schijven in Rijsenhout ook weer door de bak schuiven. Het was enige tijd onzeker, maar ook sjoelclub Rijsenhout mag weer van start gaan. Zij spelen één keer in de twee weken op donderdagavond van 19.30 tot ongeveer 22.45 uur in dorpshuis De Reede, Schouwstraat 14 in Rijsenhout. Iedereen is welkom. Van jong tot oud en van beginner tot ervaren speler.

Vanwege het Coronavirus zijn de regels een klein beetje aangepast ten opzichte van andere seizoenen. Zo is het nu bijvoorbeeld verplicht om van tevoren aan te melden. Heeft u vragen over het komende seizoen? Dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de club door te bellen naar 06-25214082 of e-mailen naar elisa.arendse@hotmail.com

Foto: Ria Scheewe 'Sfeerfotograaf Aalsmeer'

Gepubliceerd: 10 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×