BENE-League Handbal stilgelegd

Aalsmeer – De BENE-League Handball competitie wordt tot en met 15 november stilgelegd. Volgens de nieuwe richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheden is het trainen in teamverband en het spelen van wedstrijden op het hoogste niveau niet of beperkt toegestaan.

Daarom wordt in overleg met het BENE-League platform en de stakeholders gekeken naar het tot stand komen van een nieuwe routekaart. Deze kaart moet zicht geven op het doorstarten van de grensoverschrijdende herencompetitie. De routekaart wordt begin november gedeeld met alle betrokkenen. De handbalbonden zullen de maatregelen per land respecteren en de ontwikkelingen van het COVID-19 virus op de voet volgen. De veiligheid van spelers, begeleiders en officials staat voorop.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×