Week van de Mantelzorg bij Mantelzorg & Meer

Aalsmeer – De Nationale Dag van de Mantelzorg, 10 november komt er weer aan! Deze schijnwerper op de mantelzorger is meer dan verdiend en nodig. Zeker dit speciale corona-jaar waar het voor iedereen en zeker voor de mantelzorgers, niet makkelijk is.

Deze dag geeft daarom genoeg redenen om weer een ontspannen moment aan te bieden. Dit jaar wel in een ander jasje gestoken. Mantelzorg & Meer organiseert van 9 tot en met 14 november allerlei online activiteiten via Zoom voor mantelzorgers die wonen in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Er is keus uit een rondleiding door het Cobra museum, Yoga, Tekenen, Zingen, een Rondleiding door joods Amsterdam, Bewegen met Duco Bauwens van Nederland in Beweging en Barbara Barend neemt u mee in de sportwereld.

Aanmelden
Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvangen rechtstreeks een uitnodiging. Mantelzorgers die nog niet ingeschreven zijn als mantelzorger kunnen zich inschrijven via www.mantelzorgenmeer.nl. Dit is mogelijk tot 28 oktober 17.00 uur.

Gepubliceerd: 15 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×