Coördinator De Oude Veiling in ‘Door de Mangel’

Radio Aalsmeer zendt iedere maandag de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ uit. Iedere week wordt een Aalsmeerder of Kudelstaarter het hemd van het lijf gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Dat bewees afgelopen maandag Jur Hoekman opnieuw. Hij is purser bij Transavia geworden vlak voor de lockdown dit voorjaar. “Een bijzonder moment, want de vliegtuigen stonden vervolgens langere tijd aan de grond”. Nog steeds vliegt Hoekman mondjesmaat. Ook restaureert de Aalsmeerder graag Saabs en is hij nu een boot aan het opknappen.

Natuurlijk heeft Jur ook een opvolger gezocht, maar dat lukte niet zo goed. Met vereende krachten is er toch een opvolger uit de bus gekomen. Maandag 2 november komt Thomas Visser, coördinator van De Oude Veiling als 304e gast naar de studio. We zijn uiteraard benieuwd hoe de huiskamer van Aalsmeer het hoofd boven water weet te houden in deze coronatijd.

Heb je ook een vraag voor Thomas, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×