Wethouder Alink maakt verhaal af in 'RAP'

Op 21 oktober ontvingen presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest wethouder Wilma Alink-Scheltema in de studio bij Radio Aalsmeer Politiek (RAP). Wethouder Alink is verantwoordelijk voor de zorg in Aalsmeer en Kudelstaart. En dat gaf genoeg stof tot praten, want niet alle onderwerpen konden in dat uur besproken worden.

Daarom komt Alink op woensdag 4 november wederom naar de studio. Zo zijn het afvalplan en de gezondheidszorg nog niet aan bod gekomen. Ook kunt u als luisteraar vragen aandragen. Bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 en stel zelf uw vraag aan de wethouder. Hopelijk kan wethouder Wilma Alink-Scheltema antwoord geven op al deze vragen.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 27 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×