Coronabesmettingen bij Aalsmeerse handballers

Aalsmeer – Komende zaterdag 3 oktober staat het handbalduel Lions-Greenpark/Aalsmeer op het programma in de HandbalNL League. De confrontatie met de Limburgers gaat echter niet door. Na de inmiddels gebruikelijke coronatesten zijn er Aalsmeerse spelers positief getest. Greenpark/Aalsmeer zit daarom 10 dagen in quarantaine. Een nieuwe datum moet nog worden vastgesteld.

Ondanks diverse handbalwedstrijden vanwege COVID-19 besmettingen niet doorgaan, zal de BENE-League, de grensoverschrijdende handbalcompetitie tussen Nederland en België, zal gewoon volgens planning starten op zaterdag 10 oktober. Dat hebben de Nederlandse en Belgische bonden afgelopen dinsdag besloten. De voorbereidingen voor Greenpark/Aalsmeer op deze competitie zijn dus niet ideaal, nu zij in quarantaine zitten.

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×