Uitslagen Sjoelclub Aalsmeer 1 oktober

Door diverse omstandigheden kwamen deze eerste dag van oktober slechts 18 leden naar de clubavond, zodat er slechts 9 sjoelbakken in de grote zaal van Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart hoefden te worden neergezet. Na de leuke mededeling van voorzitter Sjaak Siebeling dat de penningmeester een mooi bedrag tegemoet kan zien door de sponsoractie van Deen Aalsmeer, gingen de sjoelers fanatiek aan de bak.

Er werd een half uur eerder begonnen om toch de 15 geplande bakken te kunnen sjoelen, maar helaas lukte het niet in de gestelde tijd. Het dorpshuis moest vanwege de coronamaatregelen om 22 uur gesloten zijn, dus werden er uiteindelijk slechts 13 bakken gesjoeld. Tim van Tiem behaalde 10 punten deze avond en gooide ook het hoogste gemiddelde met 140,08. Als hoogste score haalde Tim 147 punten. Dit aantal werd verbeterd door Wim Voorbij, Cor Franck en Albert Geleijn. Dit trio gooide wel de gewenste 148 punten in 3 beurten.
In de B-Klasse (Jacob van ’t Hof) en C-Klasse (Margriet de Vries) was 7 punten genoeg om de winnaar van de avond te worden.

Foto: Ria Scheewe 'Sfeerfotograaf Aalsmeer'

Gepubliceerd: 2 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×