Sjoelclub Aalsmeer krijgt cheque van €1000,-

Aalsmeer – Eind juli kreeg Sjoelclub Aalsmeer te horen, dat zij één van de uitgekozen verenigingen waren, die mee mochten doen aan de sponsoractie 2020 van Deen Supermarkten. In Aalsmeer deden 4 clubs mee, die naast sjoelen betrekking hadden op atletiek, tennis en handbal. Van 16 augustus tot en met 5 september kreeg iedere klant die bepaalde producten kocht of bij € 10 aan boodschappen een sponsormunt, die in één van de vier kokers gegooid mocht worden.

Na de eerste week had Sjoelclub Aalsmeer 550 munten verzameld. Week twee leverde 623 munten op en de laatste week maar liefst
875 munten! In totaal werden er 2048 munten verzameld, wat een derde plaats in de rangschikking opleverde (na de atletiek- en handbalvereniging).

Filiaalmanager Brigit Schouten van Deen Aalsmeer overhandigde de cheque afgelopen zaterdag aan secretaris Mirjam van den Berg. Het leek verdacht veel op het openen van de koffertjes bij Miljoenenjacht van Linda de Mol, zo spannend was het moment waarop het bedrag bekend gemaakt werd. Een cheque van maar liefst 1000 euro mocht Sjoelclub Aalsmeer in ontvangst nemen. Met dit geld wil de sjoelclub het familietoernooi, dat afgelopen maart op de agenda stond, alsnog organiseren, wanneer dit weer mogelijk is na corona.

Foto: Remy van den Berg

Gepubliceerd: 2 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×