Dè sinterklaashit van 2020?

Aalsmeer / Kudelstaart – Het Sinterklaasfeest komt met rasse schreden dichterbij. We hebben begrepen dat Sinterklaas met zijn Pieten, ondanks COVID-19, op een veilige manier toch naar Nederland zal komen. Ook in Aalsmeer zal de Sint ongetwijfeld langskomen. En hij zal zeker ook de Echte Pieten meenemen. En die kent u misschien wel van hun eigen liedjes, zoals ‘Van links naar rechts’, ‘De hele boot gaat op en neer’, ‘Muts af en zwaaien’ of ‘Alle schoenen moeten vol!’

De Echte Pieten zijn veel in Aalsmeer te vinden en hebben dit jaar weer een nieuw liedje gemaakt. Daarbij ook een videoclip. Natuurlijk hopen zij dat dit dè Sinterklaashit van 2020 gaat worden. Luister en vorm er je eigen mening over. Wie weet horen we het nummer vaker terug!

Gepubliceerd: 21 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×