Gesprek gemeenteraad en Schiphol uitgesteld

Aalsmeer – De geplande bijeenkomst van de gemeenteraad van Aalsmeer met Dick Benschop, CEO van Schiphol, en Michiel van Dorst CEO van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) op woensdag 28 oktober is uitgesteld naar een later moment. Deze bijeenkomst was gepland voor overleg over het hinderreductieplan van Schiphol.

Aanleiding voor het uitstel van de bijeenkomst is de gedeeltelijke lockdown en de wens van de raad om in een fysieke bijeenkomst samen te komen. De gemeente Aalsmeer dient eind deze maand een schriftelijke zienswijze in op het hinderreductieplan. Het gesprek met Schiphol en LVNL vindt plaats zodra de gedeeltelijke lockdown voorbij is.

Gepubliceerd: 22 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×