Extra werkzaamheden aan de Aardbeienbrug

Aalsmeer – Het dek van de Aardbeienbrug is opgebouwd uit een stalen constructie met daarop composiet dekplanken. Het blijkt nu dat de composiet dekplanken niet goed bestand zijn tegen zeer zware voertuigen. Daarom worden deze op 10 en 11 november a.s. door aannemer Van Steenwijk vervangen door hout.

Om de hinder voor de bewoners zo min mogelijk te houden worden de werkzaamheden uitgevoerd in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november (van 21.00 tot 05.00 uur). Tijdens deze werkzaamheden is de brug alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De aannemer heeft weer een pendelbus beschikbaar. Nood- en hulpdiensten kunnen in geval van een calamiteit er wel over heen.

Restwerkzaamheden Aardbeienbrug
In deze periode wordt ook gelijk een extra reling tussen de weg- en het voetgangersgedeelte aangebracht en aanwezige relingen nagelopen, de schade aan de toog gerepareerd en de definitieve stangen aan de hamei aangebracht. Daarnaast vinden er nog afrondende werkzaamheden plaats rondom de brug.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 28 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×