Halloween Huis bij take away The Beach

Aalsmeer – De horeca heeft het zwaar in deze periode. De restaurants proberen nog wat geld in het laatje te krijgen door eten te laten afhalen of te bezorgen. En ook dan moet je je best doen om klanten aan je te binden. Soms ontstaan daardoor de leukste ideeën.

Zo heeft The Beach Aalsmeer op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober vanaf 17.30 uur de huidige Drive In (voor Take Away) uitgebreid met een Halloween Huis. Alle diner bestellende gasten mogen eerst door de Haunted House rijden waar live actors ze de stuipen op het lijf jagen!

Als de klanten het huis weer verlaten, kunnen ze hun wel verdiende Halloween Suprise Box ophalen (of een andere bestelling naar keuze) om thuis verder te horroren. De Halloween diner box met scary items is speciaal voor de kids. En het voornaamste: alles veilig vanuit de auto!
The Beach Halloween

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 28 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×