Aalsmeerbaan buiten gebruik vanwege regulier onderhoud

Aalsmeer – Schiphol voert van maandagochtend 2 november tot zaterdagavond 7 november reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Aalsmeerbaan. Tijdens deze werkzaamheden is de start- en landingsbaan niet beschikbaar voor vliegverkeer.

Werkzaamheden
Aan de Aalsmeerbaan wordt regulier jaarlijks onderhoud uitgevoerd waarbij de bovenste laag van het asfalt wordt vervangen en markering worden hersteld waar nodig, de hemelwaterafvoer wordt schoongemaakt en geïnspecteerd, bekabeling en elektra worden gecontroleerd en omliggende grasvelden worden gemaaid.

Aangepast baangebruik
Tijdens deze werkzaamheden is de Aalsmeerbaan niet beschikbaar voor vliegverkeer. De Buitenveldertbaan en Zwanenburgbaan (in zuidelijke richting) kunnen door de sluiting tijdens het onderhoud meer in gebruik zijn.

Bewonersaanspreekpunt Schiphol
Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met het informatie- en klachtencentrum BAS. Dit kan via telefoonnummer 020-6015555 of de website.

Foto: Schiphol.nl

Gepubliceerd: 29 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×