Waterwolftunnel en Amstelaquaduct dicht

Aalsmeer – De provincie Noord-Holland voert van donderdagnacht 5 tot en met zaterdagochtend 7 november onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer). Het verkeer op de N201 wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Amstelaquaduct
De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 5 november 20.00 uur tot vrijdagochtend 6 november 05.00 uur.  Het verkeer tussen het kruispunt Amsterdamseweg met de N201 in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Waterwolftunnel
De Waterwolftunnel wordt afgesloten van vrijdagavond 6 november 19.00 uur tot zaterdagochtend 7 november 06.00 uur. Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer. Drie keer per jaar wordt de Waterwolftunnel en het nabij gelegen Amstelaquaduct volledig afgesloten voor onderhoud. De wanden en markeringen worden gereinigd en de veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en wordt de riolering gecontroleerd. Door volledige afsluiting kan het onderhoudspersoneel veilig werken en kunnen de werkzaamheden sneller uitgevoerd worden. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats. Door regelmatig onderhoud blijft de N201 veilig en bereikbaar voor de weggebruikers.

 

Foto: Provincie Noord-Holland

Gepubliceerd: 30 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×