Drempel Machineweg moet snelheid remmen

Aalsmeer – Al vele jaren levert de verkeersveiligheid op de Machineweg discussies op. Vooral op de kruising met de Catharina Amalialaan is het de afgelopen jaren nogal eens misgegaan. Diverse ongevallen vonden daar plaats. Nu komt daar binnenkort een rotonde om de veiligheid te vergroten. Ook het kruispunt met de Legmeerdijk richting Amstelveen was een kritiek punt. Dat heeft de gemeente aangepakt en nu kan het verkeer alleen nog maar richting N201.

Toch zijn de snelheden die worden bereikt op de Machineweg tussen de Legmeerdijk en de Hornweg nog altijd hoog. Daarom heeft de gemeente op verzoek van bewoners snelheid remmende maatregelen aangebracht op de Machineweg tussen de Japanlaan en de Legmeerdijk.

Hopelijk pas iedereen nu zijn/haar snelheid aan en is deze weg weer een stukje veiliger geworden. Al zou een trottoir voor de regelmatige wandelaars die daar op de weg lopen ook de veiligheid ten goede komen.

Gepubliceerd: 30 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×