Hamei komt terug op Barendebrug

Aalsmeer – Sinds 9 september is de Barendebrug in de Dorpsstraat weer open voor verkeer. Alleen de Hamei (bovenbouw) is nog niet geplaatst. Deze wordt binnenkort in twee fases geplaatst. De eerste fase is op 22 oktober en de tweede fase op 11 en 12  november. Op deze drie dagen is de Dorpsstraat, ter hoogte van de Barendebrug, afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Van Cleeffkade met verkeersborden.

De twee fases zijn nodig omdat er nog een aantal onderdelen opmaat moeten worden gemaakt die pas na plaatsen van het eerste gedeelte van de bovenbouw kunnen worden ingemeten en gemaakt. Om deze reden zit er drie weken tijd tussen de eerste en de tweede fase.

Meer informatie
Meer informatie over deze werkzaamheden staan op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering. Ook zijn de werkzaamheden te volgen via de site van de aannemer: https://www.griekspoor.nl/aalsmeer. Hier staat de actuele informatie over de planning en de verrichte werkzaamheden.

Foto: Barendebrug zonder hamei

Gepubliceerd: 6 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×