Man in been geschoten op Schiphol

Schiphol – Maandagavond 5 oktober heeft de Koninklijke Marechaussee in de vertrekhal op Schiphol een man in zijn been geschoten. Vlak daarvoor had hij marechaussees met een mes belaagd. De marechaussees kwamen ter plaatse na een melding dat iemand met een groot mes was gezien in de vertrekhal. Toen hij niet reageerde op herhaalde oproepen om het wapen neer te leggen, is er geschoten. Verder raakte niemand raakte gewond.

De man is afgevoerd met een ambulance. Even later is ook een tweede verdachte aangehouden die contact zou hebben gehad met de man met het mes. Over motief en aanleiding valt volgens de Marechaussee nog niets te zeggen, wel zijn zij een onderzoek gestart.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 6 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×