Haydn en Händel in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Het klassieke muziekprogramma ‘Intermezzo’ staat maandagavond 26 oktober in het teken van 2 H’s: Georg Friedrich Händel en (Franz) Joseph Haydn. De een uit de Barok, de ander uit de Klassieke periode.

Beide componisten afkomstig uit niet muzikale families en beide zijn tegen de wil van hun vaders componist geworden. En er zijn meer overeenkomsten tussen beide heren. Daar zal Sem van Hest maandagavond meer over vertellen en uiteraard werken van beide componisten laten horen tussen 21.00 en 23.00 uur.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×