‘Door de Mangel’ in gesprek met purser

De Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ ontvangt wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter die vervolgens het hemd van het lijf wordt gevraagd. En dat levert iedere keer weer interessante gesprekken op. Zo ook afgelopen maandag toen Wim Engel de 302de gast was. De oud-directeur van bakkerij Vooges wist al van jongs af aan dat hij het bakkerswezen in wilde. Na jaren met plezier het bedrijf te hebben uitgebouwd, heeft hij nu de scepter overgegeven aan zijn zoon en maait hij wekelijks 16.000 m2 gras op de Poel.
Daarnaast maakt hij zich hard voor de stichting ALS en begeleidt hij als motard wielrenners de Mont Ventoux op voor de Tour du ALS. Helaas ging de tour dit jaar niet door, maar wie weet in 2021.

Natuurlijk heeft Wim ook een opvolger benaderd. Hij heeft purser Jur Hoekman gevraagd maandag 26 oktober als de 303e gast naar de studio te komen. Over het waarom deed Wim een beetje geheimzinnig. Met de vraag: “Vertel eens iets meer over je vriendin van dik in de 70?”, heeft hij een mooie cliffhanger bedacht.
Heb je ook een vraag voor Jur, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Programmamakers 'Door de Mangel' | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 20 oktober 2020 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×