'Sem op Zaterdag' op Nederlandstalige toer

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Na een (heel) klein ander muzikaal uitstapje met Dieuwertje Heuvelings zaterdag 24 oktober weer “back to normal” met ‘Sem op Zaterdag’. Sem is geïnspireerd geraakt door het 25-jarig jubileum van het lied Papa van Stef Bos. Het wordt minimaal een uur Nederlandstalig, opgevuld met lekker langzaam wakker worden in deze corona- en herfsttijd. Met een kwinkslag om het weekend vrolijk te beginnen.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 20 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×