Wethouder Wilma Alink- Scheltema in 'RAP'

Woensdagavond 21 oktober ontvangen presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest wethouder Wilma Alink-Scheltema in de studio bij Radio Aalsmeer Politiek (RAP). Na burgemeester Oude Kotte en wethouders Kabout en van Rijn maakt het gesprek met Alink – Scheltema de ronde langs het Aalsmeerse College van B&W compleet. Wethouder Alink is verantwoordelijk voor de zorg in Aalsmeer en Kudelstaart

Wat is de laatste stand van zaken m.b.t. corona en de Aalsmeerse Zorg? Kunst en cultuur staan in deze tijden (extra) onder druk. Wat kan een wethouder doen om kaalslag te voorkomen? Zijn er alleen maar bedreigingen of liggen er ook kansen? En het begint bijna een traditie te worden: steggelen over een nieuw afvalplan. Wethouder, raadsleden en mondige inwoners raken het maar niet eens. Waar staan we nu en hoe nu verder? En: Het college is halverwege ‘de rit’. Hoe bevalt het 2 jaar in het zadel? Lukt het om wethouder namens 4 partijen te zijn?

Hopelijk kan wethouder Wilma Alink-Scheltema antwoord geven op al deze vragen.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wilma Alink-Scheltema (D66) | Laurens Niezen Fotografie (LNF)

Gepubliceerd: 15 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×