Jazzconcert in Bacchus uitgesteld

Aalsmeer – Met het toenemen van de corona-besmettingen in Aalsmeer en omgeving, worden door verenigingen en instellingen steeds meer maatregelen genomen. Ook worden er steeds meer evenementen afgelast of uitgesteld. Een déjà vu gevoel met eerder dit jaar.

Ook KCA en Bacchus hebben een dergelijk besluit moeten nemen. Het KCA Jazzconcert Tico y Aguabajo – ‘Puro’ op zaterdag 10 oktober in Bacchus is voorlopig uitgesteld tot 24 oktober a.s. Het concert van de Columbiaans-Nederlandse pianist Tico Pierhagen gaat zaterdagavond 10 oktober niet door. De bassist van het kwartet heeft griepverschijnselen en kan dus niet spelen.

KCA en Bacchus hopen dat het concert op 24 oktober wel doorgang kan vinden – ook onder de nieuwe corona-maatregelen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 9 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×