Map veilig ondernemen voor Ondernemend Aalsmeer

Aalsmeer – In de Week van de Veiligheid overhandigde burgemeester Gido Oude Kotte aan Hugo van Luling, voorzitter van Ondernemend Aalsmeer, een map met adviezen en tips voor veilig ondernemen.  Deze informatie helpt ondernemers om hun bedrijfspanden en winkels veiliger te maken. De gemeente en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid(CCV) willen met deze actie ondernemers weerbaar maken tegen criminaliteit.

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en medewerkers kunnen met het nemen van preventieve maatregelen en door bewustwording van de risico’s veel ellende en schade voorkomen.

Platform Veilig Ondernemen
De Amstelland gemeenten nemen deel aan het Platform Veilig Ondernemen (PVO). In dit platform werken politie, justitie, gemeenten, brancheorganisaties en ondernemers samen aan een veilige omgeving voor ondernemers, personeel én klanten. Deelnemers zijn: Koninklijke Horeca Nederland, Transport Logistiek Nederland, MKB-VNO/NCW, winkeliersverenigingen, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie (OM). Het PVO wordt ondersteunt door het CCV bij de uitvoering van projecten.

Wilt u meer weten over veilig ondernemen? Kijk dan op www.aalsmeer.nl

 

Foto: Gido Oude Kotte (r) er Hugo van Luling (l)

Gepubliceerd: 14 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×