Coronamaatregelen Participe Amstelland

Amstelveen – De nieuwe coronamaatregelen zorgen ook bij Participe Amstelland voor aanpassingen. De maatregelen zijn gericht op het beperken van contacten en het verminderen van reisbewegingen. Tegelijkertijd gaf minister De Jonge aan dat hulpverlening niet moet stoppen. Op basis hiervan is bepaald welke activiteiten wel zo goed als mogelijk door moeten gaan en welke activiteiten de komende 4 weken helaas geen plaats kunnen vinden.

Wat wel doorgaat:
Ontmoetingsgroepen, Odensehuis, Open Inloop/Inloopvoorziening (bij De Bolder, Dignahof en Huis Elsrijk),
Spreekuren, Huisbezoeken, Financieel Café, Trainingen Maatschappelijk Werk, Echtscheidingsspreekuur,
Afgifte/rondbrengen van maaltijden en Persoonsalarmering.

Wat niet doorgaat:
Participe Amstelland moet helaas stoppen met: Horeca op wijkcentra, cursussen en recreatieve activiteiten zoals biljarten, koffie ochtenden, koersbal, bingo, wijkontbijt, open tafels, filmavonden enzovoort.

Opening wijkcentra
Wijkcentra blijven alleen geopend voor de activiteiten die doorgaan. De horecafunctie sluit zoals gezegd, men kan niet meer binnenlopen voor bijvoorbeeld een kopje koffie.

Luisterend oor
Er zijn veel zorgen door corona. Mensen hebben behoefte aan een luisterend oor, omdat ze eenzaam zijn. Of omdat de financiële situatie voor spanningen zorgt, de onzekerheid over de toekomst te groot is Wilt u daarover praten? Professionals van Participe Amstelland staan voor u klaar. Neem contact op via 020-5430 440 of team.amstelveen@participe.nu.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 oktober 2020 om 17:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×