Stem op Radio Aalsmeer bij Rabo ClubSupport 2020

Aalsmeer / Kudelstaart – Ieder jaar organiseert de Rabobank Regio Schiphol een actie om alle stichtingen en verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. Onder de noemer Rabo ClubSupport kunnen alle leden van Rabobank Regio Schiphol van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club, stichting of vereniging uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Ook Radio Aalsmeer doet mee aan deze sympathieke actie. Om jong talent te ontdekken en te werven is de omroep gestart met de RA-radioschool. Op basisscholen en voortgezet onderwijs scholen worden workshops georganiseerd om leerlingen de leren wat (nep)nieuws is, hoe radio werkt, enz. Om dit goed te kunnen organiseren is opname apparatuur e.d. nodig. Om dit aan te kunnen schaffen hopen we op een bijdrage van Rabo Club Support.

Alle leden kunnen vanaf nu stemmen. Zoek op Stichting Lokale Omroep Aalsmeer en steun de Aalsmeerse lokale omroep die louter werkt met vrijwilligers.

Gepubliceerd: 14 oktober 2020 om 17:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×