Ook de sjoelclub op een laag pitje

Aalsmeer – De laatste coronamaatregelen die helaas noodzakelijk zijn, raken ook de Sjoelclub Aalsmeer. Donderdag 15 oktober zou de actieve vereniging weer gaan sjoelen, maar door de verscherpte kon dit niet doorgaan. Ook de jaarvergadering en de prijsuitreiking van vorig seizoen is voorlopig uitgesteld.

“Wanneer de volgende sjoelavond is, is nog niet te zeggen. Zolang de horeca (lees Dorpshuis Kudelstaart) gesloten is, moeten we even wachten”, aldus Mirjam van den Berg van de sjoelclub. Net als op Radio Aalsmeer, kan je ook nog stemmen op Sjoelclub Aalsmeer bij de Rabobank Clubactie. Dit is alleen voor leden van de Rabobank Regio Schiphol mogelijk t/m 25 oktober.

Gepubliceerd: 21 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×