Stemmen voor ideeën invulling rotonde Zwarteweg

Aalsmeer – Deze zomer kon iedereen een idee aandragen voor het middenstuk van de  nieuwe rotonde bij de Zwarteweg / Burgemeester Kasteleinweg. In totaal hebben bijna 50 mensen een idee achter gelaten op de  websiteparticipatie.aalsmeer.nl. Een prachtig resultaat.

Wethouder Robert van Rijn: “Het was nog een uitdaging voor ons om hier vijf ideeën uit te selecteren maar het is gelukt. We hebben vooral gekeken of er veilig onderhoud gepleegd kan worden aan de rotonde, of het bij de Aalsmeerse uitstraling
past en of het binnen het budget te realiseren is.”

De vijf geselecteerde ideeën zijn: Aalsmeers bloemendorp ingediend door Thijs vanLeeuwen, Rotunda Flora van Joop Kok, Stoer groen van Elize Eveleens, Golven van groen van Joost de Vries en Aalsmeer in grote letters van Susan Verheul. Dit laatste idee was ook ingediend door Wilco Hoogeveen (Aalsmeer Bloemendorp) en had ook raakvlakken met het idee van Monic Persoon (Verdwenen straatbeeld).

Op deze vijf geselecteerde ideeën kunnen inwoners tot 30 november a.s. stemmen op participatie.aalsmeer.nl. Het idee met de meeste stemmen wordt uitgevoerd door de gemeente.

Gepubliceerd: 21 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×